Krema olmadan trileçe yapmak gerçekten ilginç bir fikir! Özellikle bu tatlının hafif versiyonunu denemek isteyenler için harika bir alternatif sunuyor. Süt karışımının hazırlanması ve pişirme süreci, lezzetli bir sonuç elde etmek için oldukça önemli görünüyor. Peki, bu tarifte kullandığınız farklı süt türlerinin tat üzerinde ne gibi etkileri oldu? Ayrıca, meyve sosu veya çikolata sosu eklemeyi denediniz mi? Sonuçlarınızı merak ediyorum!
Krema olmadan trileçe yapmak gerçekten ilginç bir fikir! Özellikle bu tatlının hafif versiyonunu denemek isteyenler için harika bir alternatif sunuyor. Süt karışımının hazırlanması ve pişirme süreci, lezzetli bir sonuç elde etmek için oldukça önemli görünüyor. Peki, bu tarifte kullandığınız farklı süt türlerinin tat üzerinde ne gibi etkileri oldu? Ayrıca, meyve sosu veya çikolata sosu eklemeyi denediniz mi? Sonuçlarınızı merak ediyorum!
Cevap yaz