Trileçeyi fırın tepsisinde yapmanın ne kadar pratik bir yöntem olduğunu düşünüyor musunuz? Özellikle büyük misafir gruplarında sunum açısından oldukça avantajlı gibi görünüyor. Kekin kabarması için yumurtaların oda sıcaklığında olması gerektiğini öğrenmek beni şaşırttı. Sizce de bu detaylar, tatlının lezzetini büyük ölçüde etkiler mi? Ayrıca, süt şerbetinin sıcak dökülmesi gerektiğini duydum; bu gerçekten önemli bir püf noktası mı? Sizin deneyimlerinize göre bu tarifin en çok hangi meyvelerle süslenmesi hoş olur?
Trileçeyi fırın tepsisinde yapmanın ne kadar pratik bir yöntem olduğunu düşünüyor musunuz? Özellikle büyük misafir gruplarında sunum açısından oldukça avantajlı gibi görünüyor. Kekin kabarması için yumurtaların oda sıcaklığında olması gerektiğini öğrenmek beni şaşırttı. Sizce de bu detaylar, tatlının lezzetini büyük ölçüde etkiler mi? Ayrıca, süt şerbetinin sıcak dökülmesi gerektiğini duydum; bu gerçekten önemli bir püf noktası mı? Sizin deneyimlerinize göre bu tarifin en çok hangi meyvelerle süslenmesi hoş olur?
Cevap yaz